Wie we zijn

Bedrijfsprofiel

100+

Woningen gerealiseerd

2020

Opgericht

Heuvel Bouw B.V. is een ambitieus aanneembedrijf met oog voor detail en kwaliteit. Door ons ervaren bouwteam met echte ‘hands-on’ mentaliteit zijn wij het aangewezen bedrijf om uw klus binnen het gestelde budget en termijn succesvol af te ronden. Ons werkgebied varieert van de grotere transformatieprojecten tot de verbouwing van individuele woningen.


Een goede klantrelatie is waar het bij ons om draait. Het doet ons dan ook goed om over de jaren met meerdere klanten een langdurige werkrelatie te hebben opgebouwd. Bij Heuvel Bouw B.V. weet ik altijd waar u aan toe bent, door heldere communicatie, openheid van zaken en een strakke werkplanning onderscheiden wij ons van de rest.

Team

Alex Andreev

Partner

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector is Alex technisch verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende projecten en aansturing van onze onderaannemers. Met een achtergrond als timmerman werkt Aleksandar secuur, heeft hij oog voor kwaliteit en ziet hij toe op de overeengekomen planning.  

Jan van Arkel

Partner

Met meer dan 7 jaar werkervaring in de bouwsector als projectontwikkelaar heeft Jan in binnen- en buitenland altijd aan grote bouwprojecten gewerkt. Bij Heuvel Bouw B.V. is Jan verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe bouwprojecten.

Thijs Nijman

Partner

Met meer dan 8 jaar werkervaring in de bouwsector als projectontwikkelaar weet Thijs als geen andere hoe het is om conform een strakke planning grote bouwprojecten succesvol en binnen budget af te ronden. Bij Heuvel Bouw B.V. is Thijs eindverantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering en planning.

Jan Clardeij

Junior Commercieel

Na zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Utrecht is Jan bij Heuvel Bouw B.V. begonnen en begeleid Jan de calculatie en prijsvorming van nieuwe projecten.   

Vahdet Ozsin

Financial Controller

Na zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Vahdet bij Heuvel Bouw B.V. begonnen en verantwoordelijk voor de financiële processen.

Quinten Siedenburg

Stagiair