Wat we doen

“Bestaande bouw optimaliseren en transformeren zit in ons DNA. We zijn uniek in de heldere communicatie, kwaliteit en het behalen van deadlines.”

Heldere communicatie, kwaliteit en strakke planning

Heuvel Bouw B.V. is een ambitieus aanneembedrijf met oog voor detail en kwaliteit. Door ons ervaren bouwteam met echte ‘hands-on’ mentaliteit zijn wij het aangewezen bedrijf om uw klus binnen het gestelde budget en termijn succesvol af te ronden. Ons werkgebied varieert van de grotere transformatieprojecten tot de verbouwing van individuele woningen.

Onze specialisaties

Verbouwingen / renovaties

Wij zijn specialist in de verbouwing van gezinswoningen of appartementen. Dit varieert van het vernieuwen van een badkamer tot en met de totale renovatie van de woning

Transformatie naar wonen

Naast reguliere verbouwingen doen wij ook veel transformatieprojecten tot de realisatie van wel 10 nieuwe woningen per project. Hierbij werken wij veelal binnen het bestaande casco van een pand.

Transformatie naar bedrijf

Naast woningbouw hebben wij ook veel ervaring met de transformatie en renovatie van kantoorgebouwen, utiliteitsbouw, horeca en winkelruimtes.

Verduurzamen

Wij zijn de aangewezen partij om uw pand te verduurzamen tot minimaal energielabel A. Wij pakken hierbij het gehele traject op van opname (plan & advies) tot verbouwing en oplevering van de labels.

Kozijnen & dakkapellen

Door onze achtergrond als timmerbedrijf hebben wij over de jaren een specialisme opgebouwd in het vervangen van kozijnen en het plaatsen van dakkapellen.

Op/aan- en uitbouwen

Ook het uitbreiden van bestaande gebouwen is ons niet onbekend. Denk hierbij aan het uitbouwen van een bestaand pand tot en met het realiseren van een gehele nieuwe verdiepingslaag.

Restauratie

Wij hebben over de jaren veel ervaring opgedaan met het restaureren van beschermd-stadsgezichten en monumentale panden. Met oog voor detail worden deze veelal beeldbepalende panden weer in originele glorie hersteld.

Technisch vastgoedbeheer

Voor meerdere klanten zijn wij verantwoordelijke voor de uitvoering van het technische vastgoedbeheer. Via een huurdersportal staan wij direct in contact met de huurder om storingen zo snel al mogelijk te verhelpen.

Vergunningen

Ook het vergunningstraject kunnen wij van A tot Z begeleiden. Denk hierbij aan het lopen van een vooroverleg tot en met de gehele vergunningsaanvraag (zowel binnen- als buiten bestemmingsplan).